FURSECURI CU GEM

de Roda in Prajituri, 17 Iun 2009 | 12739 vizualizari

 

Fursecurile sunt preferatele nepotelului meu.

 

INGREDIENTE

  • 300g.faina,
  • 150g.unt moale,
  • 100g.zahar praf,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 praf de vanilie,
  • 1 ou
  • zahar pudra
  • gem de caise sau capsuni;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FURSECURI CU GEM:

1 portie/30 bucati;

1.Se amesteca ingredientele pentru aluat:faina amestecata cu praful de copt, vanilia, untul, zaharul pudra si oul.

2.Se intinde aluatul cu sucitorul pe planseta infainata.Se taie forme(vezi imaginea),1/2 cu gaurele si  1/2 intregi si se pun pe tava captusita cu hartie de copt..Se coc in cuptor preincalzit ,la 180*C,  timp de 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca , apoi se lipesc 2 cate 2 cu gem de caise sau de capsuni.Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU GEM" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura aromata cu pere caramelizate